30.4.06

Ama'r - centrum

Ko og kirke (og med samt noget vand i mellem). Træ og kirke (og vand..)
Bro og by. København ligger rigtig godt omgivet af vand og semigrønne områder.
Blishøns - dykkende endda er den ene af dem.

 Posted by Picasa

Kasper flytter II

Men vi kan ikke sidde i flytterodet hele dagen og spise lunken pizza. Og og stå, og ud ad døren.
Der skal købes en cykel til den nye amarkaner.
Og dagen skal vel også bruges til noget afslpaning (selvom tanter og andet venter). De to unge er nu ikke dygtige/heldige til skomager. Jeg går i hvert fald af med en overbevisende sejr.
 Posted by Picasa

Kasper flytter I

De sidste ting undersøges før de gives videre... Og den sidste hånd lægges på indflytningen. Jeg fik desværre ingen billeder af folk der slæbte - måske fordi den nye beboer og ham med nøglerne var ude efter pizza og de andre forsvandt hver gang jeg hentede kameraet frem. (Eller noget).
Men her er vi da faldet om kuld.
Og drikker øl og sodavand efter fortjeneste.
 Posted by Picasa

Søndermarken om morgenen og andre steder med træer

Det var tåget og mørkt, så derfor blev det blåt. Der er ikke så meget Narnia over det som jeg troede der ville. Man kan næsten se solen brænde skyerne og tågen væk her.
Små søde fugle. Der er ellers ikke normal så mange gråspurve at se, som jeg husker det fra min barndom..
Træ... Tåge... Posted by Picasa

24.4.06

Alien kastanjer

Det er tydeligt at træer er onde skabninger på vej ud af de stakkels kastanjer Adh!
 Posted by Picasa

Søndag i Søndermarken (med et (1) træ (træ))

Der er et kastanjetræ i Søndermarken, der faldt og flækkede under en storm for en del år siden. De har ladet træet ligge lige siden og det er en perfekt legeplads. Derudover er der opstået en lille sø ved siden af. Fuld af andemad og her også et par ænder. De stolte udforskere er nået så langt ud på grenen som det er muligt.
Træ i søle og ænder i andemad
 Posted by Picasa

Lørdag

På vej hjem fra fødselsdag.
Det her mest for skyggernes skyld.
 Posted by Picasa

18.4.06

Torden og egern

Så lykkededes det mig endelig at komme tættere på et egern, denne gang på vej hjem fra arbejde. Det er sikkert egernet med den smukke hale, eller måske egernet med de smukke knurhår (se Troldvinter af Tove Jansson). Gårsdagens tordenvejr nåede at sende et meget voldsomt lyn ned i nærheden, men desværre kom der ikke flere jeg så bagefter. Men jeg fik da set et mængde skyer og en hel masse regn. Man kan sagtens forestille sig at porten til en anden verden er i cirklen i skyerne. Vejen til Cthulhu (hmm måtte slå det op på nettet, er ikke et ord jeg skriver tit).
Posted by Picasa

Flere blomster

Det må jo næsten være sommer, når der er både roser og stedmoderblomster i haven - selvom stedmoderfætrene er kunstigt tilført udenfor. Eller også er de egentlig ikke, de er vist bare kommet nedefra, som så meget andet. De gule hernede under, ser noget truende ud. De er taget nedefra, og det er åbenbart ikke en vinkel der gør blomster mere fredelige at se på.

 Posted by Picasa

Påskesøndag

Påskesødag fejrede vi med en middag og derefter var der påskeæggejagt for børnene i haven. De ekviperede sig i det nødvendige udstyr - herunder skimaske og klatrestøvler.
Efter at de havde afsøgt hele haven, var det tid til at dele og fortære byttet og vi andre kunne nu sidde og nyde den kolde sol, der narrede os til at tro at det var sommer. Men ellers var det hyggeligt nok.
Barn i træ - de skyer ingen midler for at finde slik placeret i tagrender og andre steder
Posted by Picasa

15.4.06

Det første carcasonnespil

Nok egentlig ikke det første, men første gang vi spillede Annemaries nye version af Carcassone. En gave fra mig (der er ikke noget at forære gaver man selv ønsker sig til andre. Men det er et udmærket spil, lidt mere avanceret end almindeligt Carcasonne, og nok også en smule hurtigere. Det lykkedes mig at misforstå 4 regler på4 sider, da jeg skulle læse og fralære spillet. Men det tog de fint nok. Det første spil vandt jeg - og det andet. Det tredje og fjerde vandt Annemarie - øv.

 Posted by Picasa

8.4.06

På vej til restauranten

På vej til restauranten. Vi tog ud og spise efter at have set Ice Age 2. På en Marokansk restaurant i Nansensgade. Det er en udmærket restaurant med uprangende god mad. Jeg sluttede af med tunesisk kaffe og arabiske kager, en noget sød oplevelse med ikke for meget. Ellers var der fyldt op med is-desserter og kaffe. Jeg tror at Annemarie havde en god fødselsdag - selvom det var hende der havde arrangeret det meste af aftenens program. Ice Age II og mad. Andreas stod op klokken 6 (eller noget) og lavede morgenmad til Annemarie (lidt sekunderet af mig). Og ellers drønede vi allesammen bare på arbejde og i skole. Jeg var til et okay kundemøde - med lidt ondt i hovedet efter at have været til generalforsamling i går.
 Posted by Picasa

Planetariet

På vej til biografen så jeg planetariet, en spøjs bygning med masser af skyer bagved Posted by Picasa